Comme des GarçonsCopper Eau de Parfum unisex

Comme des Garçons Copper Eau de Parfum unisex
Comme des Garçons Copper Eau de Parfum unisex
100 ml
57 380Ft

57 380,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CDG00479 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Comme des Garçons Copper
Összetétel

A réz két ellentétes oldala közötti harmóniát találta meg és fejezi ki az illatkompozícióban a Comme Des Garçons Copper uniszex Eau de Parfum. A fém tűzpiros árnyalata szemben az érintésre hideg érzéssel különlegesen érzéki, amint ezt az illat is bizonyítja.

  • fás illat zöld és dohány jegyekkel
  • férfiak és nők is viselhetik az illatot
  • a kidolgozott dizájnú üvegcse jól tükrözi az illat jellegét

Az illat összetétele
A tónusok kezdeti kombinációjában felismeri az aromás balzsamos galbánumot, az ibolyaleveleket, egy csipet rózsaborsot és a tiszta aldehidek illatát. Ezt követően a bogyós gyümölcsök, a gyömbérolaj jegyei illatoznak, és megérkezik a dohány is. A hosszú érzéki végjátékot a pacsuli, a melengető tonkabab és a labdánum, a cédrusfa, a mirha és a vanília játsszák.

Az illat története
A Comme Des Garçons Copper illat létrejöttéhez talán a világ összes részéről használtak összetevőket. Az iráni hegyek adták a galbánumot, Peruban gyűjtötték a pikáns borsszemeket és Madagaszkárban nőtt például a gyömbér. Ezek a friss, pikáns, ragyogó összetevők, és sok másik is, egy egyedülálló, tökéletesen harmonizált illatkompozíció részeivé válhattak. Engedje, hogy fokozatosan fejlődjenek a bőrén, hasonlóan, mint az aranyfényűre rezesedő fém.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
galbanum, ibolya levelek, rózsabors, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
dohánylevelek, ribizli, borostyán, feketeribiszke, gyömbér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
mirha, tonkabab, labdanum, pacsuli, vanília, cédrusfa
Az illat fajtája
fűszeres

Comme des Garçons a márkáról

Újszerű, eredeti, avantgárd. Ilyen a Comme des Garçons márka, amelynek kreatív hozzáállása, egyedülálló stílusa és sajátos illatai elnyerik tetszését.

A Comme des Garçons márka mögött Rei Kawakubo japán divattervezőnő áll, aki ezt a márkát 1969-ben alapította. 6 évvel később nyitotta meg első üzletét Tokióban, majd 1982-ben Párizsban is. Az első Comme des Garçons parfüm a 90-es években látta meg a napvilágot, mára már a márkát képviselő parfümök száma több tízszeresére emelkedett.

A Comme des Garçons illatok nem hagyományosak, eltérnek a parfümök összeállításánál megszokottaktól és különleges összetevőket tartalmaznak a lehető legtisztább formában. Próbálja ki például az uniszex illatú Comme des Garçons Floriental parfümöt keleti tónusokkal, a melengető fűszeres illatú Comme des Garçons Rouge parfümöt, vagy a faillatú Comme des Garçons Wonderwood parfümöt férfiak számára. Figyelmet érdemel a Comme des Garçons Copper parfüm is, ellentmondásokkal teli illatával.

Értékelés Comme des Garçons Copper