Ugrás a fő tartalomhoz

Coco & Eve

A name márkáról Coco & Eve

Tele van tápláló és revitalizáló kókuszolajjal, lédús fügével, mangóval vagy papayával – ilyen a Coco & Eve vegán kozmetikum. Segít megmenteni a sérült hajat, de természetes bronz árnyalatot kölcsönöz a testnek is avagy elárasztja a bőrt egy bőséges hidratáló adaggal. De vajon honnan származik az ihlet és a legtöbb Coco and Eve termék összetevője? Bali szigete érintetlen egzotikus természetének szívéből.

 

A Coco & Eve kozmetikumok története Bali szigetének vulkanikus strandjai és buja esőerdői között kezdődött. Az ausztrál Emily Hamilton számtalan nyaralást töltött azzal, hogy felfedezze ezt a trópusi paradicsomot és eközben beleszeretett Bali természetébe. A helyi vulkánhoz történő egyik kirándulása során támadt egy ötlet a fejében. Mi lenne, ha megkötné Bali szépségét és varázsát olyan kozmetikai termékekbe rejtve, amelyekben a természetes kivonatokat a tudomány és technológia segítségével kombinálná? Amikor a kókuszolajat választotta, mint fő összetevőt, amit a haj és a bőr is szó szerint imádni fog, létrejött 2015-ben a Coco & Eve márka.

A Coco & Eve natúrkozmetikumokkal még a mindennapi haj- vagy testápolás mellett is úgy fogja magát érezni, mintha egy véget nem érő nyaraláson lenne. A Coco and Eve hajmaszk főhőssé válik mindenki számára, aki száraz és sérült hajjal küzd. Az első termék, amely által világszerte híressé lett a márka, a Coco and Eve Like a Virgin nevet viseli. Szűz kókuszolajat és fügekivonatokat használ és visszaadja a haj eredeti szépségét. Ne feledkezzen meg az önbarnító Coco és Eve Sunny Honey termékről se. Olyan dolgot hoz létre, amelyet Ön „Coco and Eve barnaságnak” fog nevezni – bronz színű és ragyogó bőrt alkot.

teljes szöveg szöveg elrejtése