Ugrás a fő tartalomhoz
BYREDO Bal D'Afrique Eau de Parfum unisex
BYREDO Bal D'Afrique Eau de Parfum unisex
BYREDO Bal D'Afrique Eau de Parfum unisex
Fej
keserűnarancs, bergamott, citrom, bucchi
Szív
ibolya, jázmin, ciklámen
Alap
vetiverfű, pézsma, cédrus, fekete borostyán
Az illat fajtájaorientális, virágos, fás

Egy illat, amely fantasztikus afrikai élményeket és a kontinens kultúrája előtti tisztelgést fejezi ki

Akár egy Afrikához szóló szerelmeslevél – illat formájában: így jellemezhetnénk a BYREDO Bal D'Afrique Eau de Parfumöt. Minden egyes illatolással képzeletbeli afrikai utazásra indulhatunk az érzékek hullámain.

  • virágos illat
  • gendersemleges
  • vegán

Az illat összetétele
Először a bársonyvirág, az édesen citrusos bergamott és az illatos ruta olajának egzotikus aromája kezd illatozni. Hamarosan csatlakoznak hozzájuk az ibolya és a ciklámen élénk lecsengésű, virágos jegyei. Az utoljára kibontakozó alapjegyek között a marokkói cédrusfa és a vetiver dominál.

Az illat története
A BYREDO Bal D'Afrique illata gazdag és komplex, egyben fényűző is. Az afrikai kultúra és hatása előtt tiszteleg, és Ben Gorham, az illat alkotójának afrikai benyomásait tükrözi. Ben édesapja sok-sok éven át utazott Afrikában, és úti feljegyzései nagy hatással voltak fiára.

„A Bal D'Afrique a legelső parfümjeim közé tartozik. Abban az időszakban megszállottja voltam az emlékek illatokba öntésének. Ugyanakkor már eléggé magabiztos voltam ahhoz, hogy képzelt elemeket is elhelyezzek az alkotásban.” Így írja le a kompozíció születését Ben Gorham, a BYREDO márka kreatív igazgatója.

BYREDOBal D'Afrique Eau de Parfum unisex

6×
100 ml
94 120Ft

Több mint 5 db a raktáron | 94 120,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BYR0541
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One Hungary
csütörtök 2024. 07. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2024. 07. 25.