A Bvlgari márkáról

Képzeljen maga elé olyan, hagyományostól eltérő anyagokat, élénk színű kombinációkat és semmivel össze nem téveszthető motívumokat, melyek tökéletesen harmonikus formában egyesülnek. Ez a Bvlgari márka. Divat- és kozmetikai darabjai második bőrként teszik teljessé az egyéniségét.

 

Az olasz Bvlgari vállalat a mai napig büszkén viseli alapítója, Sotirio Bulgari nevét, akinek köszönhetően már 1884-ben megkezdte működését Rómában. A márka így immár több mint 130 éve nemcsak luxus divattermékeket, divat kiegészítőket, de Art Deco stílusú ékszereket is kínál. 

Ugyanakkor a Bvlgari parfümgyártásáról is híres. Világszerte nem egy Bvlgari parfüm semmivel össze nem téveszthető kompozíciója hódította már meg a nők és a férfiak szívét. Például a ragyogó drágakő inspirálta női Bvlgari Omnia manapság azon legendás parfümök egyike, melyek az évek során limitált és állandó kiadás formájában is számtalan különböző díjat megéltek.

A Bvlgari nemcsak a tökéletesség szimbóluma, de egyben olyan márka is, amelyet nem hagy hidegen a bolygónk sorsa. Aktívan részt vesz a tartós fenntarthatósághoz vezető út keresésében, és gondot fordít egyéb globális kihívásokra is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek

BULGARI. BVLGARI. bvulgari, avagy melyik a helyes?

Önnek is gondot okoz a Bvlgari helyesírása? Sajnálattal értesítjük, hogy a Bulgari és a Bvulgari írásmódok sem megfelelőek, bár a legnagyobb online keresők szerint az emberek közel fele, helytelenül írja a márka nevét. A nevet az alapító vezetéknevéből – Bulgari alkották meg. Az U betűt a V betűre cserélték, akárcsak a latin nyelvű, kőbe vésett szövegekben szokás. Ezentúl biztosan nem rontja majd el a Bvlgari írásmódját, és örökre elfelejti a Bulgari és hasonló írásmódokat.

A Bvlgari története

A márkát 1884-ben alapította egy görög származású ezüstműves, Sotirios Voulgaris (olaszul: Sotirio Bulgari). Elsősorban ékszerek készítése állt a cég fő profiljában, majd az évek során egy luxusmárkává nőtte ki magát. A divatcikkek készítésénél nem meglepő az egyedi alapanyagok használata, a különleges színkombinációk és minták alkalmazása. Ez teszi a Bvlgarit high-end márkává.

Az idők folyamán a márka melynek szerves részévé váltak a Bvlgari parfümök, melyeknek egyedi designú üvegei elkápráztatják az embert. Az üvegek egy-egy ékszerként fénylenek és tükrözik a márka bátorságát a minták alkalmazásában. A legtöbb illat mindennapi használatra alkalmas és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A luxus megjelenést kínáló cikkek mellett nagy figyelmet fordítanak a társadalmi felelősségvállalásra is. A cég rengeteg energiát fektet a környezet védelmére és folyamatosan megújuló technológiájukkal próbálják a termékeiket a lehető legfenntarthatóbbá tenni.

A gyűjtemény elengedhetetlen darabja: Bvlgari parfüm

Az egyedülálló illatkompozíciót tartalmazó Bvlgari parfüm minden parfümimádó alap darabja. A parfümvilág elöljáró illatai között foglalnak helyet már évek óta. Nők és férfiak ezrei imádják és istenítik a Bvlgari parfümöket világszerte.

Bvlgari női parfüm

A Bvlgari női illatai utánozhatatlan értéket képviselnek a parfümvilágban. A külcsíny, mellyel minden parfümüveg készült pompás végeredményt alkot, ami mindenkit elvarázsol. A Bvlgari női parfümökre jellemző a kellemes virágos szív, melyet valamilyen frissítő fejillat egészít ki.

Bvlgari Jasmin Noir

Nem tudja melyik Bvlgari parfüm női illata lenne a legjobb választás? Miért nem próbálja ki az egyik legsikeresebbet, mely a Bvlgari Jasmin Noir nevet viseli. Az illat üvege inkább egy ékszerre hasonlít, mint egy parfümre. Tökéletesen kidolgozott minden apró részlete, akárcsak a tartalma. A jázmin szívű illatot, gyöngyvirág és citrom fej egészít ki együttesen létrehozva egy orientális-virágos parfümöt. Az illat elegáns és különleges kombinációi mindig hozzáidomulnak viselőjükhöz és elkísérik őt egész nap.

Bvlgari Omnia

Egy tündöklő ékszer, egy csillogó és hibátlan kristály - ezt jelképezi az Omnia parfüm üvege. Ez a provokatív illat a szenvedély, a nőiesség és az érzékiség megtestesülése. A Bvlgari Omnia gazdag, orientális illatú, akárcsak a magabiztos nő dinamikus csábítása. Ha valakinek nem tetszene a hagyományos Omnia parfüm masala tea, fahéj és mandula szívének illata ne csüggedjen, mert széles az Omnia illatcsalád skálája, rengeteg változata kapható, mint például a Crystalline vagy a Coral.

Bvlgari férfi parfüm

Az urak sincs okuk a szomorkodásra, a Bvlgari parfüm férfi részlege rengeteg illatot kínál a modern és magabiztos férfiaknak. A Bvlgari férfi parfümök gyűjteménye elegáns és férfias illatokat sorakoztat fel melyek alkalmasak a mindennapi viseletre. A parfümök mellett kölnivíz és arcszesz is található a márka kínálatában a parfümök kiegészítőjeként. Így az illat még intenzívebben érezhető és szinte eggyé válik a bőrrel.

Bvlgari Aqua Pour Homme

Kiemelkedő népszerűségnek örvend a Bvlgari Acqua Pour Homme illata. A parfüm üvege a tengert jelképezi és annak szépségét, erejét és szabadságát. A gömbölyű üvegcse úgy töri meg a fényt, mint a tenger a forró napsugarakat.

A sportos és egyben elegáns illatok kedvelőinek ez az illat a főnyeremény. Nem véletlenül ez a Bvlgari férfi parfüm az egyik legkeresettebb. Az illat fejét mandarin és narancsfa virága alkotja, mely citrusos aromát hoz létre. Ezt kiegészítve jelenik meg a tengeri fű frissítő illata. Ennek az illatnak is számtalan kollekciója van, melyek között biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

teljes szöveg szöveg elrejtése

tracking pixel