BrushArt Basic Pink

púderecset

BrushArt Basic Pink púderecset
BrushArt Basic Pink púderecset
BrushArt Basic Pink púderecset
BrushArt Basic Pink púderecset
BrushArt Basic Pink púderecset
BrushArt Basic Pink púderecset
púderecset
2 480Ft

Kód: BRU1059 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 07. 24., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 07. 24., kedd
Ajándék az Ön számára
Vásároljon BrushArt termékeket akár 50 % kedvezménnyel. A kosaránál az art50hu kódot használja. Egy profi sminkhez szerezze be a minőségi kellékeket.

BrushArt Basic Pink kozmetika leírása

A rendkívül sűrű és széles Brush Art Basic Pink ecset megfelelő mennyiségű púder egyenletes felvitelére szolgál. Kompakt és porpúderhez, világosítóhoz és bronzosítóhoz egyaránt használható. A smink sima füstösítéséhez szinte nélkülözhetetlen. 

A púdert körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcára, a műveletet a homlokánál kezdje és mindig kifelé húzva haladjon tovább az arcon. Az egységes megjelenés érdekében a nyakáról se feledkezzen meg. 

Az ecset rendkívül finom tapintású kiváló minőségű szintetikus szálakból készül. A BrushArt Basic Pink kollekció ecsetei a természetes hajra allergiás bőrön is használhatók. 

Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét.  

BrushArt a márkáról

BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.

Menu