BrushArt Basic Pink

blending ecset

BrushArt Basic Pink blending ecset
BrushArt Basic Pink blending ecset
BrushArt Basic Pink blending ecset
BrushArt Basic Pink blending ecset
BrushArt Basic Pink blending ecset
BrushArt Basic Pink blending ecset
blending ecset
1 360Ft

Kód: BRU1070 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 07. 22., vasárnap
Személyes átvétel
2018. 07. 22., vasárnap

BrushArt Basic Pink kozmetika leírása

A BrushArt Basic Pink sminkecsettel a különböző árnyalatú szemhéjpúderek közti határvonalakat moshatja össze a szemhéjon, és felviheti vele a világosítót a szemöldök irányába. Használhatja árnyékolók nagyobb területekre történő felvitelére is, segít az arc nehezen hozzáférhető részeire juttathatni a púdert, vagy szétterítheti vele a folyékony korrektort, de a szemkörnyéki területek púderezésében is segítségére lehet. Kiváló minőségű puha szintetikus szálakból készült. 

Ha füsthatást szeretne elérni, körkörös mozdulatokkal vigye fel a szemhéjpúdert, mivel így a pigmentek jobban tapadjanak a szemhéjhoz. Viszont ha finom színátmeneteket kíván létrehozni, a szemhéjpúdert oldalról oldalra haladva vigye fel a szemhéjára.  

A BrushArt Basic Pink kollekció ecsetei természetes hajra és allergiás bőrön is használhatók. 

Hogyan kell karbantartani a BrushArt ecseteket? Mindennapi használat esetén ajánlatos hetente egyszer kimosni a BrushArt ecseteket. Dörzsölje ki az ecseteket finom szappanos vagy kifejezetten erre a célra szolgáló készítményt tartalmazó langyos vízben. A fém részeket és a markolatot igyekezzen távol tartani a víztől. Amennyiben rendkívül ellenálló sminklerakódás van az ecseten, adhat egy kis szódabikarbónát is a samponhoz. Hagyja egy kicsit ázni az ecseteket, majd mossa ki őket folyó víz alatt, és az öblítést addig végezze, míg az elfolyó víz nem lesz teljesen tiszta. Ezután nyomja ki a maradék vizet az ecsetek szálaiból, és formázza vissza a szálakat eredeti állapotukba. Hagyja természetes módon megszáradni vízszintes, vagy szálakkal lefelé néző függőleges helyzetben. Az ecsetek megfelelő ápolása meghosszabbítja élettartamukat és garantálja a smink megfelelő felvitelét.  

BrushArt a márkáról

BrushArt kozmetikai ecsetek - A BrushArt, mint ahogy azt a márka neve is jelzi, átváltoztatja a mindennapi sminkelést művészetté. Ezek a ecsetek kifejezetten a tökéletes smink készítésére készültek. A hibamentes make-up pontos felvitelt igényel, melyet biztosítanak a kiváló BrushArt ecsetek. A BrushArt kínálatában megtalálható bármilyen sminkeléshez szükséges ecset. A BrushArt Eye kollekció a szemre és a szemöldökre összpontosít, a BrushArt Face az arcpirosítók, púderek és make-up –ok felvitelére kínál ecseteket, míg a BrushArt Lip kollekció az ajakfényekhez és a rúzsokhoz.

Menu