Ugrás a fő tartalomhoz

Bondi-Sands

A name márkáról Bondi Sands

Nap, homok és tenger – három szó, amely tökéletesen megragadja az ausztrál életstílus lényegét. A Bondi Sands márka ezt az életstílust ragadja meg, és hozza el Önnek is önbarnító termékek, valamint napozó- és testápoló termékek formájában.

 

A Bondi Sands küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tökéletes barnaságot – így úgy érezheti magát, mintha most tért volna vissza Ausztrália ikonikus Bondi Beachéről, a kozmetikai márka fő ihletőjéről.

A Bondi Sands márka létrehozása egy jól időzített eseménysorozat eredménye, amely leginkább két ausztrál, Shawn Wilson és Blair James találkozásának köszönhető, Blair szoláriumstúdiójában. Mindketten be akarták tölteni a hiányt a piacon, mivel akkoriban csak gyenge minőségű, természetellenes barnaságot eredményező önbarnító készítmények léteztek. Így hát elindultak a felfedezések és kutatások útján, míg végül 2012-ben elérték a kívánt eredményt, és elkezdték árusítani a Bondi Sands kozmetikumokat, először Ausztráliában, majd miután gyorsan népszerűvé váltak, Új-Zélandon, Európában és Amerikában is.

Varázsoljon bőrének igazi „Bondi Sands barnultságot“ – olyan természetes hatású bronzos színt, amelyet egyetlen ausztrál sem szégyellne, aki az ikonikus Bondi Beachen tölti nyári napjait. A Bondi Sands Liquid Gold önbarnító olaj vagy a gyorsan száradó önbarnító hab segít az aranybarna bőr elérésében. Ha extra sötét barnaságra vágyik, akkor a Bondi Sands Ultra Dark termékek gondoskodnak róla. A Bondi Sands Aero habok szintén nagy intenzitást biztosítanak, de hosszabb, legalább 6 órás hatóidőt igényelnek. Szintén érdemes megemlíteni az SPF védőkozmetikumokat is – a Bondi Sands Sunscreen testápolótejeket vagy permeteket.

teljes szöveg szöveg elrejtése