A Biolage márkáról

Természetből fakadóan professzionális. Meggyőződésből tisztességes. Ilyen a Biolage hajkozmetika, mely a növényi összetevőkre és a fodrászmesterek gazdag tapasztalatára alapozza termékeit. A Biolage termékek hatékonysága felülmúlhatatlan, kiváló eredményt nyújtanak, egyben kímélik a hajat. 

 

A Biolage márka megalapítása mögött Arnie Miller áll, aki 1990-ben úgy döntött, hogy a haj táplálására és védelmére a természet erejét hasznosítja. A márka értékei a természetességbe, fenntarthatóságba, őszinteségbe, valamint az egészségbe vetett hitet hordozzák magukban. Nagy hangsúlyt fektet a természetes anyagok alkalmazására és a környezet megóvására. 

A Biolage R.A.W. – real, authentic, wholesome – termékcsalád még több természetes összetevőt, újrahasznosított flakont és ökológiailag lebomló összetételt kínál. Mindenki számára nagyszerű választás, akinek fontos a környezetvédelem, ugyanakkor tökéletes hajra vágyik.

A Biolage R.A.W. termékcsalád termékei mellett az ügyfelek másik nagy kedvence a legfinomabb szálú hajnak is tömeget adó Essentials VolumeBloom Biolage sampon, valamint a hajat tökéletesen tápláló Essentials HydraSource Biolage kondicionáló, illetve az érzékeny haj ápolására szolgáló Biolage Keratindose termékcsalád.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Ajánlás