Baylis & Harding La Maison Fig & Cassis

ajándékszett I. (testre)

Baylis & Harding La Maison Fig & Cassis ajándékszett I. (testre)
Baylis & Harding La Maison Fig & Cassis ajándékszett I. (testre)

Kód: BAH04243 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

felfrissítő tusfürdő gél 300 ml + tusoló és fürdő krém 300 ml + hidratáló kézkrém 130 ml + fürdősó 100 g + testvaj hidratáló 100 ml

Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
Baylis & Harding La Maison Fig & Cassis

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Baylis & Harding a márkáról

A Baylis & Harding brit családi vállalat már 1970. óta foglalkozik elbűvölő illatok és első osztályú kozmetikumok készítésével. A Baylis & Harding termékek tervezésénél fontos szempont, hogy az érzékeket kivételesen kényeztessék. Az illatösszetevők gondos megválasztásának és azok szokatlan kombinációjának köszönhetően egyenesen Anglia szívéből érkező, igazi illatélményt nyújtanak.

A Baylis & Harding illatos kozmetikumok támogatják a kellemes relaxálást, ugyanakkor tökéletes ápolást biztosítanak a bőrének. Valamennyi termék hipoallergén. Elegánsan stílusos csomagolásuk már első pillantásra megnyerő, így a Baylis & Harding valamennyi kozmetikai termékcsaládja ideális ajándék lehet szeretteinek.