Skip to main content

BaBylissFor Men Smooth Precision E978E hajnyírógép

BaByliss For Men Smooth Precision E978E hajnyírógép
BaByliss For Men Smooth Precision E978E hajnyírógép
Spóroljon
31 090Ft

Spóroljon 16%
25 850Ft

Raktáron | 25 850,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BBS02367
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

A praktikus BaByliss For Men készülék lehetővé teszi, hogy megjelenése mindig tökéletes legyen. Könnyű használhatósága miatt ideális eszköz az egyszerű hajformázáshoz.

Tulajdonságok:

  • megbízhatóan nyírja fazonra a hajat és a szakállt
  • akkumulátoros üzemeltetés
  • ergonomikus forma
  • vágáshossz beállítás

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Letölthető:

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros/ hálózati

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.