BaByliss PRO Diffuser Pro 5

diffúzor hajszárítóhoz

BaByliss PRO Diffuser Pro 5 diffúzor hajszárítóhoz
BaByliss PRO Diffuser Pro 5 diffúzor hajszárítóhoz
BaByliss PRO Diffuser Pro 5 diffúzor hajszárítóhoz
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: BBL0546 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
BaByliss PRO Diffuser Pro 5
BABD11E | 2 350Ft

BaByliss PRO Diffuser Pro 5 kozmetika leírása

diffúzor hajszárítóhoz: BAB6300E/6400E/6500E/660 (Veneziano, Caruso, Vinceró, Tiziano)

BaByliss PRO a márkáról

A BaByliss Pro francia márka csúcsminőségű elektromos hajformázó készülékek gyártására specializálódott. A márkát a múltszázad 60-as éveiben alapították, amikor Lelièvre úr, a híres párizsi fodrász az Eiffel-torony szomszédságában kifejlesztette az első elektromos hajsütővasat.
A BaByliss Pro készülékek professzionális fodrászati használatra és otthoni frizura készítésre egyaránt alkalmasak. A BaByliss Pro márka széles termékválasztéka számtalan különböző típusú hajvasalót, hajsütővasat, hajvágógépet, hajszárítót és speciális hajápoló készítményt tartalmaz. A BaByliss Pro együttműködik a divatvilág és hajformálás vezető személyiségeivel és folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik.
A BaByliss Pro készülékeket minőségi felületkezelésük és olyan egyedülálló funkciók teszik különlegessé, melyek minden hajtípus igényeihez speciálisan igazodnak. A BaByliss Pro készülékek szokatlanul hatékonyak és hajkímélők, ezeknek és még sok más remek tulajdonságainak köszönhetően világszerte elnyerték a felhasználók elégedettségét.