AvonTreselle Eau de Parfum hölgyeknek

7×
Avon Treselle Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Treselle Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
5 660Ft

Spóroljon 40%
50 ml
3 350Ft

6 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO0072 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Avon Treselle
Összetétel

Amikor a gyengéd virágos jegyek aromás édesgyökérrel és borssal találkoznak, a szó szoros értelmében ellenállhatatlan kombináció jön létre, amely kiemeli az Ön vonzerejét. Az Avon Treselle Eau de Parfum nőknek bármilyen alkalomhoz tökéletesen illik. Mindegy, hogy Ön éppen randevúra, munkába vagy partira készül – ezzel a parfümmel mindig nőies, ugyanakkor magabiztos hatást kelt.

  • virágos illat lótusszal és tubarózsával
  • Ilias Ermenidis és Alberto Morillas parfümőrök alkották
  • egész évben viselhető

Az illat összetétele
Először a rózsa, a tubarózsa és a lótusz virágos jegyei érezhetőek. Utánuk aromás édesgyökér és enyhén csípős bors kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad a bőrön, a törékeny liliom, a nőszirom és a csábító pézsma aromái alkotják.

Az illat története
Az Avon Treselle női illatot 2003-ban vezették be a piacra. Az illatkompozíció alkotói Ilias Ermenidis és Alberto Morillas parfümőrök.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tubarózsa, lótusz, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
édesgyökér, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
liliom, pézsma, nőszirom
Az illat fajtája
virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Treselle6