Skip to main content

AvonRare Gold Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Avon Rare Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Rare Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
4 890Ft

Spóroljon 26%
50 ml
3 590Ft

Raktáron | 7 180,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO0056
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Burkolózzon aranyfényű ragyogásba, és máris a figyelem középpontjában találja magát! A tiszta virágos jegyekben gazdag Avon Rare Gold Eau de Parfum tökéletes a modern és stílusos nőknek, akik ragyogni vágynak. Minden egyes csepp, amely az Ön bőrére hullik ebből a gazdag luxusaromából, könnyedén emeli ki az Ön báját.

  • virágos illat
  • a ragyogni vágyó nőknek
  • ideális nappalra, a különleges pillanatokra és esti viseletként is

Az illat összetétele
Az illatkompozíció üde bergamottal, édes mandarinnal és őszibarackkal nyit, amelyeket az ilang-ilang egyedülálló aromája fest alá. A szívillatot a narancsvirág alkotja a gardénia, a jázmin, a harangvirág és a tubarózsa tisztán virágos jegyeivel, valamint jellegzetes aldehides illattal. A kompozíciót szantálfa, ámbra, a pézsma tiszta jegyei és egy cseppnyi édes vanília teszi teljessé.

Az illat története
Az Avon Rare Gold illatot már 1995-ben bemutatták a nagyközönségnek. Ettől kezdve nem kevés modern nő napjait és estéit ragyogja be. Elnevezése összhangban áll a gyönyörű formatervezésű üvegcsével, amelyben aranyszínű folyadék található.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ylang-ylang, mandarin, bergamott, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, narancsfa virága, aldehidek, gardénia, tubarózsa, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma, fa, vanília
Az illat fajtája
virágos, aldehides

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.