Avon Rare Goldeau de parfum hölgyeknek

2×
Avon Rare Gold eau de parfum hölgyeknek
Avon Rare Gold eau de parfum hölgyeknek
50 ml
2550Ft

Kód: AVO0056 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 02. 24.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Avon Rare Gold parfüm leírása
Összetétel

  • virágos illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
bergamott, mandarin, ylang-ylang, őszibarack
Szív
aldehidek, gardénia, gyöngyvirág, narancsfa virága, jázmin, tubarózsa
Alap
borostyán, szantálfa, vanília, fa, pézsma
Az illat fajtája
virágos, aldehides

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Rare Gold