Avon Eve Confidenceeau de parfum hölgyeknek

2×
Avon Eve Confidence eau de parfum hölgyeknek
Avon Eve Confidence eau de parfum hölgyeknek
50 ml
3750Ft

Kód: AVO5517 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 02. 26.
Személyes átvétel
szerda 2020. 02. 26.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Avon Eve Confidence parfüm leírása
Összetétel

A csodálatos Avon Eve Confidence parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érzi majd magát.

  • fás illat
  • keleties illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
tejszínhab, frangipáni, körte
Szív
piros gyümölcsök, feketeribizli, jázmin
Alap
fás tónusok, vanília, pézsma
Az illat fajtája
orientális, fás

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Eve Confidence