Avène XeraCalm A.D.lipidpótló krém száraz és atópiás bőrre

5×
Avène XeraCalm A.D. lipidpótló krém száraz és atópiás bőrre
Avène XeraCalm A.D. lipidpótló krém száraz és atópiás bőrre
5 140Ft
200 ml
Kód: AVE0916 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 18.
Személyes átvétel
kedd 2020. 08. 18.

Avène XeraCalm A.D. termékleírás
Tulajdonságok

Olyan intenzív ápolásért kiált a bőre, amely megszabadítja a kellemetlen viszketéstől? A száraz, atópiás bőr ápolására szolgáló Avène XeraCalm A.D. lipidpótló krém nemcsak az irritáció ellen hat, de szükséges mértékben táplálja is a bőrt. A legkisebb gyermekek számára is megfelelő, és az innovatív I-Modulia® összetevőjének köszönhetően a viszketést és a kipirosodást is hatékonyan csökkenti.

A túlérzékeny bőr a XeraCalm A.D. krém használatát követően nem csupán megnyugszik, de észrevehetően lágyabb tapintású is lesz. Ráadásul a megerősödött hidrolipid filmnek köszönhetően újból képes lesz megvédeni magát a további irritációtól.

Tulajdonságai:

 • csökkenti a szárazság okozta bőrviszketést
 • mérsékli a túlérzékenység miatti kipirosodást
 • helyreállítja a bőr természetes védekezőképességét
 • táplálja és szép finommá teszi a bőrt
 • biztosítja a bőr komfortérzetét

Klinikailag vizsgált hatékonyság:
→ 7 hónapos és 9 év közötti korban lévő 32 gyermeknél 28 napon keresztül alkalmazva

 • 97%-kal csökkent a viszkető érzés
 • 69%-kal mérséklődött a bőrszárazság

Összetétele:

 • I-Modulia® – csökkenti a viszketést, mérsékli a bőrpírt,
  támogatja a bőr természetes védőfunkcióit
 • cer-omega – segíti a bőr megújulását, táplálja a bőrt
  és támogatja a védelmét biztosító hidrolipid film erősítését
 • Avène termálvíz – nyugtató hatású, megszünteti
  a bőr diszkomfort érzetét, finommá teszi a bőrt
 • parfümmentes

Alkalmazása:
Vigye fel napi 1-2 alkalommal a száraz és tiszta bőrre. Érdemes az Avène XeraCalm A.D. lipidpótló tisztító olajjal kombinálva használni.

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz, ekcéma és atópiás bőr

Avène a márkáról

p>Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène XeraCalm A.D.