AvèneCleanance Hydra nyugtató krém hidratáló hatással

4×
Avène Cleanance Hydra nyugtató krém hidratáló hatással
Avène Cleanance Hydra nyugtató krém hidratáló hatással
Spóroljon
5 716Ft

Spóroljon 16%
40 ml
4 800Ft

Raktáron | 12 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE0977
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A száraz és irritált arcbőr egyensúlyát helyre kell állítani. Az Avène Cleanance Hydra nyugtató krém biztosítja az elvesztett nedvességet a bőrének és táplálja azt, ezáltal támogatja természetes hidrolipid filmjét. A szabadalmaztatott hatóanyagok az Avène termálvízzel kombinálva segítenek meggátolni a pattanások kialakulását és csökkentik a arcbőr irritációját.

Tulajdonságai:

  • kellően nedvessé és táplálttá teszi az arcbőrt
  • helyreállítja az arcbőr hidrolipid egyensúlyát
  • segít mérsékelni a pattanásos tüneteket
  • kellő megnyugtatást nyújt az arcbőrnek
  • gyorsan felszívódik és nem marad utána zsíros film a bőrön

Összetétele:

  • dextrán-szulfát aktív anyag – elősegíti az arcbőr irritációjának mérséklődését
  • Avène termálvíz – kellemesen megnyugtatja az arcbőrt

Alkalmazása:
Vigye fel a krémet minden reggel és/vagy este az alaposan megtisztított arcra. Masszírozza körkörös mozdulatokkal gyengéden a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
érzékeny, problematikus
Hatás
Hidratálás, Nyugtatás, akné ellen
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.