Avène Cicalfate + reparáló krém érzékeny, irritált bőrre

Avène Cicalfate + reparáló krém érzékeny, irritált bőrre
Avène Cicalfate + reparáló krém érzékeny, irritált bőrre
Akció
40 ml
3 160Ft

7 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVE02311 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás Avène Cicalfate +
Tulajdonságok

Gyors megoldást keres az irritált és érzékeny bőr megnyugtatására és finomítására? Az Avène Cicalfate+ megújító és védőkrém a hatóanyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően azonnali segítségül szolgál. Támogatja a bőr megújulását, segít csökkenteni a baktériumok elszaporodásának veszélyét, továbbá megakadályozza a további irritáció kialakulását.

Tulajdonságai:

 • azonnal megnyugtatja az irritált bőrt
 • támogatja a sérült bőr megújulási folyamatát
 • segít csökkenteni a baktériumok elszaporodásának veszélyét
 • az egész család által használható

Klinikailag vizsgált hatékonyság:
→ 83 kezdődő bőrelváltozásokkal küzdő személy 21 napon át, napi 2 alkalommal alkalmazta a krémet

 • bizonyítást nyert, hogy a bőr nagyon jól tolerálja
 • már az 1. alkalmazás után látható volt a nyugtató hatása
 • alkalmazását követő 48 óra elteltével észlelhető volt a bőr megújítására gyakorolt hatása

Összetétele:

 • C+-Restore™ – termálvízből nyert probiotikus hatóanyag,
  mely támogatja a sérült bőr megújulási folyamatát
 • réz és cink komplexum – segít csökkenteni a baktériumok szaporodásának veszélyét
 • Avène termálvíz – nyugtatja bőrt

Alkalmazása:
Hordja fel naponta 1-2 alkalommal a bőrre, majd gyengéden masszírozza be.

Célzott ápolás:
Először az Avène termálvíz spray-t használja a bőr megnyugtatására. Csak ezután vigye fel a Cicalfate Cicalfate+ megújító védőkrémet.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
érzékeny
Hatás
Nyugtatás, regenerálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Cicalfate +