Artdeco Multi Stick for Face & Lips multifunkcionális smink ajkakra és arcra stift

1×
Artdeco Multi Stick for Face & Lips multifunkcionális smink ajkakra és arcra stift
Artdeco Multi Stick for Face & Lips multifunkcionális smink ajkakra és arcra stift
árnyalat 10 Light Ginger 5 g
4 850Ft

97 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: ART04010 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás Artdeco Multi Stick for Face & Lips
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Artdeco Multi Stick for Face & Lips arcpirosító egészséges, üde és természetes megjelenést ad az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • könnyen felvihető
  • krémes állag
  • csökkenti a bőrhibákat
  • textúrája finom és kellemesen lágy
  • világosít

Használata:
Vigye fel a korrektort vékony rétegben közvetlenül az érintett helyre. Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva.

Tulajdonságok

Árnyalat
arany, nude
Konzisztencia
kemény
Fedés alapján
Közepes
Hatás
szatén

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Multi Stick for Face & Lips1