Artdeco Instant Skin Perfectortonizáló sminkalap a make-up alá

4×
Artdeco Instant Skin Perfector tonizáló sminkalap a make-up alá
Artdeco Instant Skin Perfector tonizáló sminkalap a make-up alá
Ingyenes kiszállítás
25 ml
6440Ft

Kód: ART04009 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Artdeco Instant Skin Perfector termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco Instant Skin Perfector színező sminkalap bázis hidratálja és egységesíti az arcbőrt, jelentősebb hibáktól mentes, üde és selymes megjelenést kölcsönöz neki.

Tulajdonságai:

  • egységesíti és természetes megjelenésűvé teszi az arcbőr színárnyalatát
  • minimálisra csökkenti a hibák és a pórusok láthatóságát
  • megterhelés nélkül hidratálja és világosítja az arcbőrt
  • önmagában könnyű fedésként, vagy smink alá bázis alapként is használható

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű bázist egyenletesen az arcára sminkszivaccsal, ecsettel vagy az ujjával, és eldolgozva kenje szét. Hagyja így, vagy folytassa a műveletet a klasszikus smink felvitelével.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Instant Skin Perfector

tracking pixel