ArtdecoUltra Quick Dry Top Coat körömlakk száradását gyorsító fedőlakk

1×
Artdeco Ultra Quick Dry Top Coat körömlakk száradását gyorsító fedőlakk
Artdeco Ultra Quick Dry Top Coat körömlakk száradását gyorsító fedőlakk
Spóroljon
2 848Ft

Spóroljon 27%
10 ml
2 060Ft

Raktáron | 20 600,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ART03811
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Az Artdeco Top Coat fedő körömlakk a tökéletes és tartós manikűr elengedhetetlen kelléke. Fixálja a színes lakkot, gyorsítja annak száradását, és fényessé teszi a körmöket.

Tulajdonságai:

  • jelentősen meggyorsítja a színes lakkréteg száradását
  • védőréteget és ellenálló felületet hoz létre a körmökön
  • erősíti a körmöket, és meggátolja a töredezésüket
  • hatékonyan védi a színes lakkot a lepattogzástól
  • fényvisszaverő, és magas fényt biztosít

Alkalmazása:
Vigye fel az ecsettel egyenletesen a színes lakkal kilakkozott körmeire, és hagyja egy kis ideig száradni.

Teljes összetevőlista

ETHYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SUCROSE BENZOATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, NITROCELLULOSE, ETOCRYLENE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, DIMETHICONE, CI 60725 (VIOLET 2) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Árnyalat
átlátszó
Festék típusa
gyorsan száradó, top coat
Hatás
fényes, speciális

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.