ArmaniSì Intense Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Armani Sì Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Sì Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
44 260Ft

Spóroljon 16%
100 ml
36 850Ft

36 850,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: GIO07000 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Armani Sì Intense
Összetétel

Az ikonikus Armani Sì intenzív interpretációja a fekete ribizli és a török rózsa jegyeivel

Ahogyan azt neve is sejteti, az Armani Sì Intense női Eau de Parfum valóban intenzív élményt kínál. Maga Giorgio Armani úgy jellemezte, mint a modern nőiesség elleni tisztelgést, a báj, az erő és a független szellem ellenállhatatlan kombinációját. Készen áll arra, hogy igent – olaszul sì-t – mondjon a szabadságra, a szerelemre és az álmokra?

  • melengető virágos illat fekete ribizlivel, pacsulival és rózsával
  • a modern nők előtt tiszteleg
  • nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális

Az illat összetétele
Az érzékeket először ízletes fekete ribizli varázsolja el. Utánuk török rózsa és davana kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, pacsuli és gyanta fémjelzi.

Az illat története
Az Armani Sì Intense női Eau de Parfum 2021-ben látott napvilágot. A női erőt és energiát kifejező, ikonikus Armani Sì intenzívebb változata. A parfüm üvegcséje vastag üvegből készült, a Sì illatokra jellemző elegáns, fekete kupakkal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
török rózsa, davana
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, gyanta
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì Intense4