Armani Light di Gioiaeau de parfum hölgyeknek

4×
Armani Light di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Armani Light di Gioia eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
33000Ft

Spóroljon 16%
100 ml
27760Ft

Kód: GIO06126 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 02. 26.
Személyes átvétel
szerda 2020. 02. 26.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Light di Gioia parfüm leírása
Összetétel

Sziporkázó és örömteli illat, melyet a lenyugvó nap ihletett. A Giorgio Armani Light di Gioia Eau de Parfum a természet és a női eredetiség előtti tisztelgésként született. Minden olyan nő egyéniségét kiemeli, aki nem fél megcsillantani igazi önmagát, és mindig pozitívan áll a dolgokhoz.

  • ragyogó virágos-fás illat
  • optimista nőknek, akik nem félnek önmagukat adni
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
Ez az illatkompozíció ugyanúgy bontakozik ki, mint a napnyugta, melyben a melengető nappali fény egyre lágyabbá válik. Nyitányát a kalábriai bergamott üde jegyei uralják, majd helyüket fokozatosan virágos esszenciák veszik át. A jázmin és gardénia párosa a természetes nőiességet és a világ tisztaságát szimbolizálja. Fás alapillatát fehér pézsma szövi át.

Az illat története
A Light di Gioia az Armani di Gioia illatcsalád következő tagja, mely a természet harmóniájából született. Finoman ívelt vonalú, tiszta természetes üvegből készült egyszerű üvegcse kíséri. Az üvegcse pasztellesen sárga kupakja ugyanakkor olyan, mint az optimizmust sugárzó drágakő.

Összetétel

Fej
bergamott
Szív
gardénia, jázmin
Alap
fehér pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
virágos, fás

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Light di Gioia