Armani Code ProfumoEau de Parfum uraknak

17×
Armani Code Profumo Eau de Parfum uraknak
Armani Code Profumo Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 400Ft

Spóroljon 29%
110 ml
24 990Ft

Kód: GIO3411 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Armani parfümöt 24 220 Ft felett és az Öné az ajándék kozmetikai táska!
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 11. 03.

Armani Code Profumo parfüm leírása
Összetétel

Árasszon magából olyan illatot, amelyet a szmokingok ihlettek! Az Armani Code Profumo Eau de Parfum férfiaknak kényeztető illatával mindig erősnek és vonzónak, igazi úriembernek érezheti magát. Ehhez még ünnepi öltözéket sem kell viselnie. A férfi és nő közötti érzéki szikrák varázslatos esti világába a kardamom fás jegyei, a friss zöld alma és az ámbra repítik el önt.

  • fűszeres illat keleties elemekkel
  • modern férfiaknak alkották
  • inkább estére ajánlott

Az illat összetétele
Az illat szó szerint mágnesként hat, amelyben először a karakteres kardamom, a friss mandarin és a zöld alma jegyei csábítanak. Figyelmét még jobban megragadja az édes narancsvirág, a gyengéd levendula és a szerecsendió, amelyeket röviddel az első illatolás után érezhet. A pillanat vonzása végül tökéletesen csúcsosodik ki az ámbra, bőr és tonkabab alkotta alapillatban.

Az illat története
Az Armani Code Profumo az Armani Code család elegáns tagja. A Profumo szó olaszul hosszan tartó parfümöt jelent. Az ikonikus illat arca az amerikai színész, Chris Pine lett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kardamon, mandarin, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, narancsfa virág, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, borostyán, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Code Profumo17