Armani Code Profumo Eau de Parfum uraknak

22×
Armani Code Profumo Eau de Parfum uraknak
Armani Code Profumo Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 400Ft

Spóroljon 13%
110 ml
30 830Ft

28 027Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIO3411 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 02. 01.
Személyes átvétel
szombat 2021. 01. 30.

Armani Code Profumo parfüm leírása
Összetétel

Árasszon magából olyan illatot, amelyet a szmokingok ihlettek! Az Armani Code Profumo Eau de Parfum férfiaknak kényeztető illatával mindig erősnek és vonzónak, igazi úriembernek érezheti magát. Ehhez még ünnepi öltözéket sem kell viselnie. A férfi és nő közötti érzéki szikrák varázslatos esti világába a kardamom fás jegyei, a friss zöld alma és az ámbra repítik el önt.

  • fűszeres illat keleties elemekkel
  • modern férfiaknak alkották
  • inkább estére ajánlott

Az illat összetétele
Az illat szó szerint mágnesként hat, amelyben először a karakteres kardamom, a friss mandarin és a zöld alma jegyei csábítanak. Figyelmét még jobban megragadja az édes narancsvirág, a gyengéd levendula és a szerecsendió, amelyeket röviddel az első illatolás után érezhet. A pillanat vonzása végül tökéletesen csúcsosodik ki az ámbra, bőr és tonkabab alkotta alapillatban.

Az illat története
Az Armani Code Profumo az Armani Code család elegáns tagja. A Profumo szó olaszul hosszan tartó parfümöt jelent. Az ikonikus illat arca az amerikai színész, Chris Pine lett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, zöldalma, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, narancsfa virág, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, bőr, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Code Profumo22