Armani Code Profumoeau de parfum uraknak

7×
Armani Code Profumo eau de parfum uraknak
Armani Code Profumo eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
35400Ft

Spóroljon 27%
110 ml
25810Ft

Kód: GIO3411 | Raktáron
1

Kosárba téve

Armani Code Profumo eau de parfum uraknak
| 1 db | 25810Ft
Ajándék az Ön számára
Vásároljon most bármilyen Code férfi parfümöt a Giorgio Armani márkától 50 ml-es vagy nagyobb kiszerelésben és 75 ml-es tusfürdő gélt kap ajándékba, valamint ingyenes szállításban részesül.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 10. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 10. 17.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Code Profumo parfüm leírása
Összetétel

Annak ellenére, hogy a férfiak számára készült fűszeres Armani Code Profumo Eau de Parfum csak 2016-ban jelent meg a piacon, máris minden aktív urat megnyert magának. Ezt a parfümöt pont nekik fejlesztették ki - így ne féljen a természetes férfiasság életörömmel való kombinálásától.

A fűszerkeverék és a bőr mindent átható illata ízlésesen egészül ki a zöld alma gyümölcsös könnyedségével és a narancsvirággal. Mindez együtt alkotja az olyan erős, ám figyelmes férfi képzetét, akinek mindenki a társaságában szeretne lenni.

A Code Profumo Eau de Parfum a hétköznapok mellett az ünnepi pillanatokhoz is remekül illik. Azokhoz a pillanatokhoz, amikor el akarja szeretteit varázsolni és biztosítani akarja őket arról, hogy mindig számíthatnak önre. Ne féljen az Armani Code Profumo parfümmel egyedi lenni.

Összetétel

Fej
kardamon, mandarin, zöldalma
Szív
levendula, narancsfa virág, szerecsendió
Alap
borostyán, bőr, tonkabab
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Armani Code Profumo vonatkozásában írtuk
Cikkek

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Code Profumo

5.0
6
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás