ArdellMagnetic Lash Applicator applikátor a szempillákra

Ardell Magnetic Lash Applicator applikátor a szempillákra
Ardell Magnetic Lash Applicator applikátor a szempillákra
1 340Ft

1 340,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ARD02233 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Ardell Magnetic Lash Applicator

A magnetikus műszempillák használata sokkal egyszerűbb mint a hagyományos szempillák felragasztása. Az Ardell Magnetic Lash Applicator applikátor a magnetikus szempillákra lett kifejlesztve, és megkönnyíti a szempilla felvitelét. Könnyű műanyagból készült, így használata egyszerű, és a műszempillákat is tökéletesen tartsa.

Tulajdonságok:

  • bármely Ardell magnetikus műszempillához használható
  • hosszú időre biztonságosan rögzíti a műszempillákat
  • megkönnyíti a magnetikus műszempillák felvitelét
  • könnyed műanyagból készült
  • egyszerű, gyors használat

Használata:
Helyezze a műszempillát az applikátorba majd óvatosan vigye fel a lehető legközelebb a szempillák tövekhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Magnetic Lash Applicator