Ardell LashTite

átlátszó ragasztó műszempillákra

Ardell LashTite átlátszó ragasztó műszempillákra
Ardell LashTite átlátszó ragasztó műszempillákra
Ardell LashTite átlátszó ragasztó műszempillákra
3,5 g
3 670Ft

Kód: ARD2072 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 18., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 18., csütörtök
Ardell LashTite
3,5 g | 3 670Ft

Ardell LashTite kozmetika leírása

A kiváló minőségű Ardell LashTite termék hangsúlyozza a tekintetét és kiemeli a szeme szépségét.

Tulajdonságok:

  • hosszú időre biztonságosan rögzíti a műszempillákat
  • segíti pontosan és egyszerűen rögzíteni a műszempillákat

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.