Ardell Individuals csomós műszempilla

1×
Ardell Individuals csomós műszempilla
Ardell Individuals csomós műszempilla
Short Black
1 610Ft

1 610,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD2089 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ardell Individuals

Varázsolja tekintetét igazán ellenállhatatlanná az Ardell Individuals műszempillával. Az individuális pillák felvitele nagyon egyszerű, és sminkje szerint készíthet drámaibb vagy természetesebb megjelenést is. A csomagban több méretet is talál, így biztosan illeni fog az ön szempilláihoz is. Applikálható egyszeri használatra, vagy erősebb ragasztóval akár két hétre is.

Tulajdonságok:

  • sűrűbbé teszi és pótolja a hiányzó szempillákat
  • természetes vagy drámai hatás
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • csomómentes szempillák

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára, és ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Individuals1