Ugrás a fő tartalomhoz

Annick Goutal parfümök

Az Annick Goutal márkáról

Az Annick Goutal niche parfüm termék márka ugyanolyan páratlan és álmodozó, mint az alapítója. A márka alapítója a márkának nem csak a nevét kölcsönözte, de a saját páratlan tehetségét is - az illatok iránti kiváló érzékét, amely egy életre szóló szenvedélyévé vált. 

Annick Goutal eredetileg zongoristának készült. Azonban sok éves zenei tanulmányai után szembe szállt a látszólag elkerülhetetlen sorsával. 1977-ben találkozott Henri Sorsana parfümőrrel, és ez a találkozás teljesen megváltoztatta az életét. A különféle illatok készítésében ugyanis felfedezte az igazi beteljesülését.

Annick Goutal legelső saját maga alkotott parfümje, az Eau d‘Hadrien, már 1980-ban megjelent a piacon. Ezt követte Saint-Germain-ban a parfümházának megnyitása, ami véglegesen igazolta azt a tényt, hogy a niche parfümök között egy új csillag született. Az Annick Goutal márkájú parfümök új fejezetet nyitottak a francia parfümök készítésben.

Annick életművét leánya nem kisebb sikerrel folytatja, így napjainkban Önök is betekintést nyerhetnek az örök életű, természetes fennköltségű illatok, érzelmekkel és kreativitással teli varázslatos világába.

teljes szöveg szöveg elrejtése