Ugrás a fő tartalomhoz

Alterna

Az Alterna márkáról

Természetes. Bevált. Profi. Ezek az Alterna luxusmárka hajápoló termékei, melyeknek köszönhetően már nem kell választania a professzionális, klinikailag tesztelt vagy természetes kozmetikumok közül. Most mindez egyben lehet az Öné - kompromisszumok nélkül.

 

Az Alterna márkát 1997-ben alapították. Azóta úttörőnek számít a haj ápolásának új megközelítésében. Hírnevét az eredményekre alapozza, nem az ígéretekre. Minden Alterna termék parabénektől, szulfátoktól és biztonságtalan adalékanyagoktól mentes. Ellenben első osztályú értékes természetes összetevőket tartalmaz, mint a bambusz vagy a kaviár. 

Az Alterna márka portfóliójában kiválaszthatja a tökéletes ápolást egyenesen a haja igényeire szabva. Legyen a haja töredezett, lapos vagy hajvégei sérültek az Alterna sampon nem okoz csalódást. Kaviár kivonatot tartalmaz, amely visszaállítja a hajszálak nedvességtartalmát, rugalmassá és ragyogóan fényessé teszi őket. A szabadalmaztatott  AGE-CONTROL COMPLEX® komplex segít enyhíteni a hajöregedés jeleit. 

teljes szöveg szöveg elrejtése