Ugrás a fő tartalomhoz

AHAVA

A márkáról AHAVA

Az AHAVA arc- és testápoló termékek elhozzák nekünk a holt-tengeri ásványok, iszap és víz erejét. Az „ahava” szó héber nyelven szeretetet jelent, és a márka alapításának körülményeire utal. Az alapítók ugyanis a régió iránti szeretettől hajtva arra vágytak, hogy leleplezhessék titkait: szerették volna bemutatni a vásárlóknak ezt az igazi oázist a sivatag közepén, amelynek iszapos partjai nagy mennyiségben tartalmaznak a bőrre jótékonyan ható anyagokat.

 

Az AHAVA céget 1988-ban alapította három kibuc a Holt-tenger környékéről. Ma is itt találhatóak az AHAVA laboratóriumai és kutatási-fejlesztési tevékenysége.

Az AHAVA termékek alapját holt-tengeri természetes hatóanyagok jelentik. Minden bőrtípus számára kínálnak megoldást: a ráncok elleni harctól a ragyogás fokozásán át egészen az intenzív hidratálásig. Az AHAVA márka készítményei vegán összetételűek, és szabadalmaztatott Osmoter™ komplexet is tartalmaznak. Ez tökéletesen kiegyensúlyozott formában tartalmaz holt-tengeri ásványokat, rehidratál, regenerál és javítja a bőr általános állapotát.

Fedezze fel Ön is a holt-tengeri ásványok jótékony hatásait! Próbálja ki az AHAVA Dead Sea Water Mineral Hand Cream kézkrémet, az AHAVA Time To Revitalize fiatalító nappali arckrémet vagy az AHAVA Dead Sea Water ásványi sampont. A mitesszerekkel és tág pórusokkal szembeni harcban segít az Ahava Time to Clear iszapos arcpakolást. A vízhiányos bőrnek megkönnyebbülést nyújt az AHAVA Dead Sea Water Mineral Body Lotion testápoló krém, amely kellemes illatával is elvarázsolja Önt.

Ismerkedjen meg az ásványok erejével, és kényeztesse bőrét! A természetes források gazdagságát és az ősi szépségtitkokat a márka modern köntösben mutatja be Önnek. AHAVA: kozmetikumok a Holt-tengerből.

teljes szöveg szöveg elrejtése