Vero Profumo

Vero Profumo parfümök – különleges fényűző illatok, melyek tele vannak személyiséggel és érzékiséggel.

 

A Vero Profumo (.vero.profumo.) egy svájci sorozata a niche parfümöknek, melyek követik a legexkluzívabb parfüm gyártás hagyományait. A Vero Profumo parfümökre jellemző, hogy nagyon magas koncentrációban használnak nagyrészt természetes összetevőket. Saját magát egy boldog kötelékként jellemzi, mely összeköti a kézi feldolgozású hagyományos folyamatokat és a legmodernebb technológiákat. Ebből a kötelékből jönnek létre a különleges, kiváló, nagyon jó minőségű, fényűző parfümök.

A Vero Profumo márkát 2007 –ben alapította Vero Kern parfüm tervező. E hölgy életét már gyermekkora óta befolyásolták a parfümök, melyeket intenzíven érzékelt minden lépésénél. 1940 –ben született Svájcban, karrierjét a gyógyszeriparban kezdte, majd sok évvel később kezdett aromaterápiával foglalkozni. Innen már csak egy lépés volt a parfümipar, melybe azzal a gondolattal vágott bele, hogy a parfümök eszközök ahhoz, hogy életre keltsék az érzelmeinket.

Mára már a Vero Profumo márka kínálatában sok valóban különleges parfüm található, melyeket maga Vero Kern hozott létre. Az első, az iKki aromás női parfüm 2007 –ből származik, mely olyan vásárlók személyes ajándéka, akik hisznek a francia báj varázsában. Az egyik legsikeresebb alkotása a Rozy varázslatos női illat mindazoknak, akik keresik az elveszett paradicsomot.

A Vero Profumo parfümök az alapítója hitét követik, és az illatok sokkal távolabbra nyúlnak, mint azt szavakkal leírhatnánk vagy ésszel felfoghatnánk. A Vero Profumo parfümök titka a tiszta és nagyon jó minőségű anyagok rendhagyó keveréke, az időntúli báj, a kifinomult szépség és nagyon személyes karakter. Nemcsak a Vero Profumo márka illatai, de azok csomagolása is nagyon különleges. A parfümök üvegjeit Vero Kern a saját elképzelései szerint készítette Normandia –i mesterekkel. Az alakja a 40 –es éveket idézi, míg a színe úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobban védje értékes tartalmát. A parfümök design oldala nagyon jellemző, összetéveszthetetlen és felejthetetlen.

Válasszon a Vero Profumo márka által készült parfümökből, melyek az alapító nagyon személyes, egyéni, lelkes és bensőséges viszonyából készültek. Bármelyik illatot is válassza ettől a márkától, az biztos hogy többet jelent majd Önnek is egy egyszerű parfümnél.

„Művészi és esztétikai tekintetben is nagyon kiváló minőségű parfümöket készítek, célom megfelelni az én és a vásárlóim magas igényeinek. Mindig a magam útját járom, nem követek semmilyen divatot. A parfümökben az eredetiséget, gazdagságot és az értelmet keresem. Meg kell hogy lepjen és érintsen engem. Imádok mindent, ami a bőrünk illatára emlékeztet.“

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnáljuk, hogy nem találta meg amit keresett. Azonban bízunk benne, hogy széles választékunkból tud olyan terméket választani, ami boldoggá teszi.