Omorovicza

Bestsellerek

A természet inspirálta az Omorovicza márkát, amely története már 2000 évvel ezelőtt kezdődött.

Ekkor fedezték fel a magyarországi termálvizek gyógyerejét, és számtalan termálfürdő épült Budapesten is. Az Omorovicza család az 1880-as években építette a híres Rácz fürdőt.

 Ebben a fürdőben született meg az Omorovicza kozmetika ötlete. Stephen de Heinrich de Omorovicza elvitte Margarettet a családja által épített gyógyfürdőbe, és miután saját bőrükön tapasztalták a víz csodás erejét, úgy döntöttek tovább tanulmányozzák, és kihasználják a termálvíz erejét.

 Az Omorovicza termékek a természet erejét kombinálják a legmodernebb technológiával. A gyógyvíz ereje a benne található ásványi anyagokban rejlik. Azonban ahhoz, hogy a gyógyhatás érvényesülni tudjon, az epidermisz mélyebb rétegeibe kell bejutnia. Így jött létre a szabadalmaztatott The Healing Concentrate technológia, mely egyedülálló módon juttatja el a gyógyhatású ásványi anyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe is.

 Stephan és Margarett hisznek abban, hogy a jövő kozmetikája a természetből, és az ősi gyógyhatású összetevőkből merít inspirációt, és nem tartalmaz felesleges, szintetikus összetevőkét. Ehhez hűen készülnek az Omorovicza termékek is. Fedezze fel a magyar termálvíz erejét Ön is, és próbálja ki az Omorovicza legnépszerűbb termékeit. Egy Omorovicza krém, tisztító hab, vagy akár szérum csodás kényeztetést nyújt bőrének.