MOODmatcher Luxe személyre szabott rúzs

 • MOODmatcher Luxe személyre szabott rúzs
 • MOODmatcher Luxe személyre szabott rúzs 1
 • MOODmatcher Luxe személyre szabott rúzs 2
 • MOODmatcher Luxe személyre szabott rúzs 3
   více

  MOODmatcher Luxe változatok

  Fel

  A MOODmatcher márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  A MOODmatcher® eredeti, 1987-es, márka számos, személyre szabott, változó színű és tizenkét órás hatású rúzst mutatott be. Ezek a rúzsok hatalmas sikert arattak, attól a pillanattól, amint megjelentek a piacon.

  A MOODmatcher® néhány eredeti árnyalatból kínál választási lehetőséget, amelyek, alkalmazásuk után néhány másodpercen belül átváltoznak, és ajkainak egyedülálló színt adnak. A MOODmatcher® persze nemcsak hosszan tartó színt, de tartós ápolást is kínál. Minden rúzs tartalmaz aloe verát a száraz, hámló ajkak fiatalításához és hidratálásához, valamint E-vitamint, természetes antioxidánsként, amely védi az ajkakat és helyreállítja egyensúlyukat.

  A MOODmatcher® rúzsok egyedülálló összetétele ismételt felvitel nélkül biztosít tizenkét órás hatást, valamint letörlés-, víz- és csókállóságot, így ehet, ihat, vagy csókolózhat anélkül, hogy a rúzsa szétkenődne. Sőt, a MOODmatcher® rúzsok nem olvadnak bele az ajkak körüli finom ráncokba, ami azt jelenti, hogy sem alapra, sem pedig kontúrceruzára nincs szükség.

  Ami azonban a legjobb, a MOODmatcher® igazán mindenkinek jól áll, mert a személyre szabott szín reakcióba lép az Ön pH-jával, és létrehozza a bőréhez legjobban illő árnyalatot. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a MOODmatcher® rúzsok az alkalmazástól számított 9 órán át 60%-os hidratálás-növelést, 12 órán át pedig 90% -os színtartás-javulást hoznak.

  Fel

  Értékelés MOODmatcher Luxe

  • 2017. szeptember 26.
   Virág Patrícia

   Én a sárgát választottam. Különleges, nem hivalkodó. Természetes hatást kölcsönöz és minden nap más árnyalatú! :) mindig újabb külsőt kölcsönöz, emellett nagyon jól hidratál is. Még egy kéket szeretnék beszerezni.

  Mit gondol Ön a MOODmatcher Luxe termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu