BrushArtProfessional Eye & Face Brush set Ecsetkészlet táskával hölgyeknek

BrushArt Professional Eye & Face Brush set Ecsetkészlet táskával hölgyeknek
BrushArt Professional Eye & Face Brush set Ecsetkészlet táskával hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: BRU03602

A szett tartalma:

  • B1 ecset az alapozó alkalmazására
  • B3 púder ecset
  • B4 arcpír ecset
  • B6 ecset az alap szemhéjfestékekre
  • B7 blending ecset

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
utazási készlet, ajándékszett

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.