Armani Code Absolueau de parfum hölgyeknek

2×
Armani Code Absolu eau de parfum hölgyeknek
Armani Code Absolu eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
27820Ft

Kód: GIO06106 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 11. 19.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 11. 19.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Armani Code Absolu parfüm leírása
Összetétel

Csábító, rendkívül elegáns és erősen addiktív. A Giorgio Armani Code Absolu női Eau de Parfum érzéki fehér virágokkal teli karjaival öleli körül.

  • keleties, virágos illat
  • azoknak, akik ki szeretnék kiemelni nőiességüket
  • az illat 2019-ben került bemutatásra

Az illat összetétele
Az érzéki illatkompozíciót a neroli és a kissé csípős gyömbér enyhén édes, lédús kombinációja nyitja. Ezután a szívben felcsendülnek a jázmin, tubarózsa és narancsfa virágok formájában megjelenő, bódítóan virágos akkordok. Az alapillatot magát a vanília és a tonkabab édesen melengető jegyei uralják.

Az illat története
A Giorgio Armani Code Absolu női parfüm a csáberő és az idők felett álló elegancia ünneplése. Ezért a nyíltszívű, kigombolt aranyruhába öltöztetett üvegcséjét, mely ugyanúgy sugárzik, mint a fehér virágok alkotta csokor, szintén a nőies ívek jellemzik.

Összetétel

Fej
gyömbér, keserűnarancs
Szív
fehér virágok, jázmin, narancsfa virág, tubarózsa
Alap
vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Code Absolu