ArdellLashFree Szempilla-ragasztó eltávolító

Ardell LashFree Szempilla-ragasztó eltávolító
Ardell LashFree Szempilla-ragasztó eltávolító
5 ml
1 450Ft

29 000,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ARD1997 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 09. 27.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 09. 24.

Leírás Ardell LashFree

Az Ardell LashFree Szempilla-ragasztó eltávolító segítségével könnyedén megszabadulhat az individuális műszempilláktól. Nem irritálja a bőrt, és a szemet, így biztonságos. Használata roppant egyszerű, így pár pillanat alatt eltávolíthat bármilyen Ardell műszempillát.

Tulajdonságok:

  • bármilyen Ardell műszempillához használható
  • kíméletesen távolítja el a műszempillákat
  • feloldja a műszempilla ragasztót
  • nem irritálja a szemet
  • egyszerű használat

Használata:
Vigye fel a ragasztó eltávolítót egy szemhéjfesték ecsetre, vagy vattapamacsra, és óvatosan vigye fel a műszempilla tövekre. Várja meg míg a ragasztó megpuhul, majd távolítsa el a műszempillát.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell LashFree