ÁMBRA PARFÜM

Fedezze fel az ámbraillatok világát, melyek még az év leghűvösebb napjain is átmelegítik. Földes jegyek, édes fa és méz kombinációja, melyek ráadásul a parfüm minden egyes összetevőjének keleties jelleget is adnak, és a felvitelt követően hosszú órákon át érezhetőek a bőrön. Az ámbraillat kedvezően hat az emberek gondolkodására, javítja a közérzetet, és kellemesen nyugtat.

 

Az ámbraillat jellege:

Az ámbra aromája földes és keleties. Valójában édes fa, fűszerek és méz kombinációja. Jegyei melengetőek, púderesek, és édesen dohányos, sós színezetet adnak a parfümnek. Az ámbra tökéletesen kiemeli a parfüm többi összetevőjét, és tartóssá teszi a hatásukat.

Az ámbra illatának kinyerése:

Joggal nevezik a szürke ámbrát a „tenger aranyának“, ugyanis ez egy szilárd, viaszos anyag, ami a nagy ámbráscet emésztőrendszerében képződik. Kiválasztódása után a tengerben úszik, darabjait a parton is meg lehet találni. Nem mindegy, hogy milyen a kora és a típusa. A jó ámbrának legalább 20 évet kell úsznia a tengerben. Néha azonban 60 éves ámbratinktúra is felhasználásra kerül. A szürke ámbra ugyanakkor rendkívül különleges és drága, így a parfümiparban legtöbbször szintetikus anyaggal helyettesítik.

Az ámbraillatot napjainkban labdanum, tonkabab vagy kerti szilva magjából állítják elő. A púderes ámbrás jegyek létrehozásához néha egy csipetnyi vaníliát, dohányt, mandulát vagy benzoét is adnak hozzá.

Hagyja, hogy elcsábítsa az ámbrás parfümök luxusillata, és a hűvös napokon kényeztesse magát melengető simogatásukkal. A mézes ámbraillat egész nap elkíséri, keleties színezete pedig csodálatra készteti a környezetét. Fedezze fel saját ámbraparfümjét a notino.hu-n.

teljes szöveg szöveg elrejtése