Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette unisex

26×
Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette unisex
Akció
Spóroljon
24 640Ft

Spóroljon 56%
200 ml
10 800Ft

5 400Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK17257 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Calvin Klein CK Everyone parfüm leírása
Összetétel

Maradjon teljesen önmaga és igazi! Hallgassa meg a Calvin Klein CK Everyone uniszex Eau de Toilette erre vonatkozó felhívását és fejezze ki ezzel a parfümmel egyediségét a többiek között. Közben pedig felejtse el a határokat, a definíciókat és az összes szabályt. Itt az ideje, hogy felszabadítsa énjét.

  • elsősorban fiatal nőknek és férfiaknak való, üde, felemelő illat
  • az üvegcsét Calvin Klein ikonikus fehérneműire utaló, rugalmas szalag díszíti
  • vegán összetételű illat természetes eredetű alkotóelemekkel 

Az illat összetétele
Amikor először találkozik ezzel az illattal, a szerves narancs esszenciális olaját, valamint a gyömbér esszenciáját és a kék tea akkordját fedezi fel benne. Kis idő után az Aquozone® hatásának köszönhetően kibontakozik frissessége, és megjelenik a keserűen édes neroli. Az illat pacsulival elegyedő ámbrával csendesedik el.

Az illat története:
Az Eau de Toilette beszerzésével sem kell feladnia a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. A CK Everyone parfüm csomagolása újrahasznosított anyagokból készül, és ha kifogy belőle az Eau de Toilette, akkor megint újrahasznosítható.

Az illat vegán összetétele is rendkívüli, ugyanis természetes eredetű alkoholt tartalmaz. A CK Everyone parfüm Alberto Morillas parfümőr alkotása, és olyan férfiaknak és nőknek készült, akik önkifejezésük végtelen szabadságát ünnepelhetik vele.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsolaj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kék tea, vízi tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, cédrusfa
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Calvin Klein CK Everyone vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK Everyone26