Calvin Klein CK Everyoneeau de toilette unisex

Calvin Klein CK Everyone eau de toilette unisex
Calvin Klein CK Everyone eau de toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
17200Ft

Kód: CAK17256 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
szombat 2020. 02. 22.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein CK Everyone parfüm leírása
Összetétel

Maradjon teljesen önmaga és igazi! Hallgassa meg a Calvin Klein CK Everyone uniszex Eau de Toilette erre vonatkozó felhívását és fejezze ki ezzel a parfümmel egyediségét a többiek között. Közben pedig felejtse el a határokat, a definíciókat és az összes szabályt. Itt az ideje, hogy felszabadítsa énjét.

  • elsősorban fiatal nőknek és férfiaknak való, üde, felemelő illat
  • az üvegcsét Calvin Klein ikonikus fehérneműire utaló, rugalmas szalag díszíti
  • vegán összetételű illat természetes eredetű alkotóelemekkel 

Az illat összetétele
Amikor először találkozik ezzel az illattal, a szerves narancs esszenciális olaját, valamint a gyömbér esszenciáját és a kék tea akkordját fedezi fel benne. Kis idő után az Aquozone® hatásának köszönhetően kibontakozik frissessége, és megjelenik a keserűen édes neroli. Az illat pacsulival elegyedő ámbrával csendesedik el.

Az illat története:
Az Eau de Toilette beszerzésével sem kell feladnia a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. A CK Everyone parfüm csomagolása újrahasznosított anyagokból készül, és ha kifogy belőle az Eau de Toilette, akkor megint újrahasznosítható.

Az illat vegán összetétele is rendkívüli, ugyanis természetes eredetű alkoholt tartalmaz. A CK Everyone parfüm Alberto Morillas parfümőr alkotása, és olyan férfiaknak és nőknek készült, akik önkifejezésük végtelen szabadságát ünnepelhetik vele.

Összetétel

Fej
narancsolaj
Szív
kék tea, vízi tónusok
Alap
borostyán, cédrusfa
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Calvin Klein CK Everyone vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK Everyone