Calvin Klein Eternity for Meneau de parfum uraknak

Calvin Klein Eternity for Men eau de parfum uraknak
Calvin Klein Eternity for Men eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
25500Ft

Kód: CAK17122 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válasszon ajándékot a kosárban: zokni, pénztárca vagy egy trendi táska. Ne feledje, az ajánlat a készlet erejéig tart.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 10.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Eternity for Men parfüm leírása
Összetétel

Ünnepelje egy kicsit minden nap a saját sokoldalúságát. A Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum támogatja abban, hogy pillanatokon belül akár több életszerepet is váltogatni tudjon. Könnyedén és elegánsan.

  • fás fougère illat
  • vállalkozó szellemű és aktív férfiaknak
  • időtlen üvegcse dizájn

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum már rögtön a zsálya és az ózon összetéveszthetetlen kombinációjával megnyilvánuló fejillatában magával ragadja. Ezután a levendula, szerecsendió és geránia esszenciák által kísért fenséges citrus színre lépésével a férfias jelleg az illatkompozíció szívében is kibontakozik. Alapillatát az értékes irha, ámbra és cypriol esszenciális olaj akkordjai alkotják.

Az illat története
Az Eternity for Men olyan férfiaknak való eau de parfum változat, akik tudatában vannak az élet legfontosabb értékeinek értelmével. Illata még az élet által naponta produkált legnagyobb megterhelés mellett is biztosítja a komfortérzetet. Bátorságot ad a fontos üzleti döntéseknél, és apaként hazatérve még mélyebbé teszi az érzéseket.

Összetétel

Fej
alma, ózon, zsálya
Szív
ciprus, gólyaorr, szerecsendió, levendula
Alap
iszapsás, orrisz gyökér, velúr, ámbra
Az illat fajtája
fás, aromás

Calvin Klein Eternity for Men vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity for Men