Burberry Her London Dream Eau de Parfum hölgyeknek

Burberry Her London Dream Eau de Parfum hölgyeknek
Burberry Her London Dream Eau de Parfum hölgyeknek
Kiárusítás
Spóroljon
39 900Ft

Spóroljon 48%
100 ml
20 930Ft

20 930Ft / 100 ml, áfával
Kód: BUR09033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Burberry Her London Dream parfüm leírása
Összetétel

A ködfátyolba burkolózó London szívében is megélheti a romantikus hangulatot és tapasztalhat álomba illő érzelmeket. Elég néhány csepp a női Burberry Her London Dream eau de parfum-ből, és máris teret kap természetes kisugárzása és fesztelensége. Így lesz Ön egy pillanat alatt a leggyönyörűbb jelenség, aki éppen a város utcáit járja!

  • ragyogó, virágos-gyümölcsös illat
  • intenzívebb mint a Burberry Her Blossom és könnyedebb mint a Burberry Her
  • Francise Kurkdjian vezetésével alkotta két parfümőr

Az illat összetétele
A gyömbér pikáns jegyei, amelyeket a citrom zamatos jegyei kísérnek, az első pillanattól kezdve frissességgel kényeztetik Önt. Utánuk a fejjegyekkel a rózsa és a bazsarózsa párosa keveredik, hogy tiszta nőiességet és gazdagságot vigyen az illatkompozícióba. Az érzéki lecsengésről a pézsma púderes jegyei gondoskodnak, amelyeket gyengéd ámbra fest alá.

Az illat története
A modern, romantikus és szikrázó illat létrejöttét két tehetségnek, Maïa Lernout és Jérôme Di Marino parfümőröknek köszönhetjük. Munkájukat mentoruk, Francise Kurkdjian segítette, aki a korábbi Burberry Her illatokat alkotta.

Az üvegcsében folytatódik a Burberry Her illatok története, amelynek főhőse egy lány, aki a londoni életet élvezi. Az eau de parfum üvegcséje ugyanolyan maradt, mint amilyennek az előző Burberry Her illatokról ismerjük, mindössze a kupak vett fel bézses árnyalatot, maga a parfüm pedig aranyszínűen csillog az üvegcse belsejében.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Burberry Her London Dream vonatkozásában írtuk
Cikkek

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Her London Dream