Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
30 700Ft

30 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ZAV00677 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle
Összetétel

Tapasztalja meg saját bőrén is a fellángolás érzését: amikor egy férfi és egy nő véletlen találkozása Párizs szívében szenvedélyes szerelemmé válik. A Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle női Eau de Parfum az érzékeken keresztül önt is a történet részesévé teszi és bebizonyítja, hogy a szerelem igazán csábítóan hív mindenkit.

  • szenvedélyes szerelemmel teli, virágos gurmand illat
  • a This is Love! Pour Lui férfi Eau de Toilette párjaként került bemutatásra
  • 2020 óta kapható kereskedelmi forgalomban

Az illat összetétele
A merész gyömbéres jegyek már az első pillanattól kezdve magukkal ragadják önt. Utána az ibolya és a vanília elegye repíti érzéki magaslatokba. A hosszú, melengető lecsengésről a szantálfa akkordjai gondoskodnak.

Az illat története
Itt volt az ideje, hogy az első látásra történő szerelembeesést is illatba öntsék: ez lett a Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Toilette. Az ihletet adó szerelmespár két modern művész... műveik lényege, hogy ujjbegyeikkel rajzolnak szerelmesük forró bőrére, miközben érzelmeik villámcsapásokként szikráznak. Az illatot Sidonie Lancesseur alkotta.

Nemcsak érzékien izzó tartalmával, hanem az üvegcse dizájnjával is tökéletesen illik a This is Love! Pour Lui férfi illathoz. A két illatot a szerelmesek illatpárjaként mutatták be.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, FARNESOL, CITRONELLOL, LINALOOL, BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Zadig & Voltaire a márkáról

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

Értékelés Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle4