Zadig & VoltaireThis is Him! stift dezodor uraknak

Zadig & Voltaire This is Him! stift dezodor uraknak
Zadig & Voltaire This is Him! stift dezodor uraknak
Spóroljon
7 450Ft

Spóroljon 16%
75 g
6 250Ft

Raktáron | 8 333,33Ft / 100 g, áfával | Kód: ZAV0005
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A minőségi Zadig & Voltaire This is Him! This is Him! parfümös deo stick nagyszerűen egészíti ki az azonos kollekcióba tartozó illatokat. A szilárd izzadásgátló hatékonyan gátolja meg a kellemetlen izzadást, ápolja, és hosszú órákra illatosítja a hónalj érzékeny bőrét.

Összetétel

Csomagolás
kristály dezodor

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!