Zadig & Voltaire This is Him!eau de toilette uraknak

9×
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette uraknak
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
26400Ft

Spóroljon 25%
100 ml
19810Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: ZAV0449 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 01. 29.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 01. 29.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Zadig & Voltaire This is Him! parfüm leírása
Összetétel

Ez ön. A férfi, akit a Zadig & Voltaire This is Him! Eau de Toilette illatában koncentrált férfiasság szembeötlő esszenciája, lazasága és csipetnyi vadsága jellemez. Fedezze fel az illatot, melyet kifejezetten olyan férfi számára alkottak, aki egy személyben rocker és gentleman, aki soha nincs híján a stílusnak.

  • a This is Her! női Eau de Parfum párja
  • 2016-ban került bemutatására
  • a parfümöt a This is Him! parfümös kozmetikai kiegészítők teszik teljessé

Az illat összetétele
A grépfrút zamatos illatjegyei érzéki élményekre csábítják, és mindaddig el sem engedik, amíg nem kezdi magát felfedni az illatkompozíció szívillata. Itt ráismer majd a vanília férfias jegyére, a pikáns bors akkordjaira és a tömjénre. Alapillata arra a szantálfára épül, mely egyben a Zadig & Voltaire jellegzetes eleme is.

Az illat története
Sötéten fekete, nem átlátszó üvegcse mögött rejtőzik az az illat, mely a This is Her! női Eau de Parfum parfümmel együtt került bemutatásra. Együttesen egy tökéletesen összehangolt illatduót alkotnak. Minimalista üvegcséjét repedezett fal hatású dizájnelemek teszik különlegessé.

Összetétel

Fej
grapefruit
Szív
vanília, tömjén
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Zadig & Voltaire a márkáról

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

Értékelés Zadig & Voltaire This is Him!