Zadig & Voltaire This is Him!eau de toilette uraknak

10×
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette uraknak
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette uraknak
Spóroljon
26 400Ft

Spóroljon 13%
100 ml
23 100Ft

Kód: ZAV0449 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Zadig & Voltaire This is Him! parfüm leírása
Összetétel

Ez ön. A férfi, akit a Zadig & Voltaire This is Him! Eau de Toilette illatában koncentrált férfiasság szembeötlő esszenciája, lazasága és csipetnyi vadsága jellemez. Fedezze fel az illatot, melyet kifejezetten olyan férfi számára alkottak, aki egy személyben rocker és gentleman, aki soha nincs híján a stílusnak.

  • a This is Her! női Eau de Parfum párja
  • 2016-ban került bemutatására
  • a parfümöt a This is Him! parfümös kozmetikai kiegészítők teszik teljessé

Az illat összetétele
A grépfrút zamatos illatjegyei érzéki élményekre csábítják, és mindaddig el sem engedik, amíg nem kezdi magát felfedni az illatkompozíció szívillata. Itt ráismer majd a vanília férfias jegyére, a pikáns bors akkordjaira és a tömjénre. Alapillata arra a szantálfára épül, mely egyben a Zadig & Voltaire jellegzetes eleme is.

Az illat története
Sötéten fekete, nem átlátszó üvegcse mögött rejtőzik az az illat, mely a This is Her! női Eau de Parfum parfümmel együtt került bemutatásra. Együttesen egy tökéletesen összehangolt illatduót alkotnak. Minimalista üvegcséjét repedezett fal hatású dizájnelemek teszik különlegessé.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Zadig & Voltaire a márkáról

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

Értékelés Zadig & Voltaire This is Him!