Zadig & Voltaire This is Her!eau de parfum hölgyeknek

12×
Zadig & Voltaire This is Her! eau de parfum hölgyeknek
Zadig & Voltaire This is Her! eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
31200Ft

Spóroljon 17%
100 ml
26040Ft

Kód: ZAV0006 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 01. 27.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Zadig & Voltaire This is Her! parfüm leírása
Összetétel

A Zadig & Voltaire This Is Her! Eau de Parfum a végtelen szabadság és izgalom érzését idézi. Illatkompozíciója a tiszta finomság és a sötétebb titokzatos oldal között egyensúlyoz.

  • gurmand színezetű, gyengéden fűszeres, fás illat
  • olyan nőknek való, akik nem félnek kitörni a tömegből
  • elsősorban hűvösebb hónapokban történő viselésre való

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum nyitányában a rózsaszín bors finom szemeivel egyesülő perzsa selyemakác és jázmin virágos eszenciája kapta a főszerepet. A Zadig & Voltaire This Is Her! édes szívillatában az ellenállhatatlan tejszínhab jegyeivel kísért gesztenye és meleg vanília varázslatos aromája rejlik. A kompozíció fináléjában a kasmírfa és szantálfa melengető illata árad.

Összetétel

Fej
jázmin
Szív
gesztenye, vanília
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás

Zadig & Voltaire This is Her! vonatkozásában írtuk
Cikkek

Zadig & Voltaire a márkáról

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

Értékelés Zadig & Voltaire This is Her!