Zadig & Voltaire Girls Can Do Anythingeau de parfum hölgyeknek

5×
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything eau de parfum hölgyeknek
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
30800Ft

Spóroljon 29%
90 ml
21990Ft

Kód: ZAV00498 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything parfüm leírása
Összetétel

Élje át a Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything női Eau de Parfum nyújtotta szabadság érzését. Ez a parfüm a szabadságot és a lázadást szimbolizálja, és az a feladata, hogy bátorságot adjon a nőknek. Ezzel az illattal valóban bármit képes lesz megtenni.

  • keleties fougère illat
  • előítéletek nélküli, szabad, lázadó nőnek
  • minden alkalomra megfelelő viselet

Az illat összetétele
A Girls Can Do Anything Eau de Parfum zamatos körtével és narancsfavirággal bontakozik ki. A kompozíciót édes tonkabab egészíti ki, ami mélységet ad az illatnak, és keleti irányba viszi el. Ellenállhatatlan alapját vaníliával kísért pézsma adja, melyek akkordjai a többi összetevővel együtt érzékien áradnak, és elegáns fémjelet adnak az egyébként lázadó illatnak.

Összetétel

Fej
körte, narancsfa virág
Szív
tonkabab
Alap
vanília, pézsma, páfrány
Az illat fajtája
virágos

Zadig & Voltaire a márkáról

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!

Értékelés Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything