Zadig & VoltaireGirls Can Do Anything Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum hölgyeknek
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
30 800Ft

Spóroljon 25%
90 ml
22 880Ft

Raktáron | 25 422,22Ft / 100 ml, áfával | Kód: ZAV00498
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Élje át a Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything női Eau de Parfum nyújtotta szabadság érzését. Ez a parfüm a szabadságot és a lázadást szimbolizálja, és az a feladata, hogy bátorságot adjon a nőknek. Ezzel az illattal valóban bármit képes lesz megtenni.

  • keleties fougère illat
  • előítéletek nélküli, szabad, lázadó nőnek
  • minden alkalomra megfelelő viselet

Az illat összetétele
A Girls Can Do Anything Eau de Parfum zamatos körtével és narancsfavirággal bontakozik ki. A kompozíciót édes tonkabab egészíti ki, ami mélységet ad az illatnak, és keleti irányba viszi el. Ellenállhatatlan alapját vaníliával kísért pézsma adja, melyek akkordjai a többi összetevővel együtt érzékien áradnak, és elegáns fémjelet adnak az egyébként lázadó illatnak.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CINNAMAL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virág, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tonkabab
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, páfrány, vanília
Az illat fajtája
virágos

A Zadig & Voltaire francia divatmárka a függetlenség, a zabolátlanság és a kreativitás szimbóluma. A cég 1997-ben jött létre, Párizsban, és elnevezését Voltaire francia filozófus és költő könyve, a Zadig ou la Destinee ihlette.

A Zadig & Voltaire márkát Thierry Gillier alapította, aki a híres Andre Gillier - a világszerte elismert Lacoste márka társalapítója - unokája. A Zadig & Voltaire cég extravagáns, szakadt pólók és rockelemek révén tipikus divatjával került be a fiatal generáció tudatába.

Ugyanez a kreatív szellem jellemzi az illatait is, melyek képesek nagy hatással lenni a környezetre, kiemelve az Ön eredetiségét és függetlenségét. Amennyiben tehát nem mindennapi városi illatokat keres, amelyek nem nélkülözik a vagányságot, a Zadig & Voltaire mintha csak Önnek szólna!