Yves Saint Laurent La Nuit de L'Hommeeau de parfum uraknak

3×
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme eau de parfum uraknak
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
33000Ft

Kód: VZR11015 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Yves Saint Laurent férfi parfümöt legalább 50 ml-es kiszerelésben és legyen az Öné az új Y Live illat 10 ml-es termékmintája ingyenes szállítással.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme parfüm leírása
Összetétel

Nem kell öngyújtó ahhoz, hogy a férfiasság lángja sötétedés után teljes erejével lobogjon. Az Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Eau de Parfum csábító fesztelenséggel kelti életre önben az éjszakai ragadozót.

  • fás illat érzéki és merész férfiaknak
  • estére ideális, de normál viseletként is hordható
  • tisztán férfias üvegcse a parázsló tűz színeivel

Az illat összetétele
Az erősen vonzó illat szantálfa olajesszencia alkotta alapon nyugszik és hosszú órákon át kíséri majd. Ugyanakkor az Eau de Parfum fejillatát az édesen fűszeres zsálya uralja, mely később kissé háttérbe lép, hogy teret engedjen a pacsuli érzéki jegyeinek.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme lehetővé teszi, hogy egy izgalmas vonzódással, szenvedéllyel és kémiával teli éjszakát éljen meg. Kiemeli az érzékiségét, ugyanakkor felfedezésre csábító, titokzatos lepelbe burkolja.

Összetétel

Fej
zsálya
Szív
pacsuli
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme