Yves Saint Laurent Y Liveeau de toilette uraknak

5×
Yves Saint Laurent Y Live eau de toilette uraknak
Yves Saint Laurent Y Live eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
22 580Ft

Kód: YSL07057 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Yves Saint Laurent Y Live parfüm leírása
Összetétel

Nem, nem ön az, aki menekülő tervekben és biztonságban gondolkodik, amikor az élete jelentős pillanatairól van szó. Az Yves Saint Laurent Y Live férfi Eau de Toilette támogatja az összes olyan izgalmas pillanat iránti vágy megélését, mint amilyen egyenes adásban és maximális adrenalin szint mellett fordul elő.

  • az első Y vonalas parfümök intenzívebb változata
  • olyan férfi számára ideális, aki nem fél kockáztatni
  • 2019-ben került bemutatására

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a bergamott és a citrom ragyogó és élénkítő jegyeivel bontakozik ki. Ezután a mámorító geránium a narancsfa virágaival ölelkezik benne, hogy egy olyan harmonikus párost alkossanak, ami kitölti ennek az élénk illatnak a szívét. Az Eau de Toilette alapjában a melengető tonkabab és kakaó mutatja meg magát.

Az illat története
A friss és érzéki Yves Saint Laurent Y Live Intense parfüm közvetlenül a fellépés előtti, színfalak mögötti pár utolsó másodpercet testesíti meg. Az arca továbbra is Adam Levine maradt, aki természetes színpadi alakításaival mindenki másnál jobban képes kifejezni ennek a parfümnek az értékeit, amit szóban talán így lehetne legjobban leírni: „az izgalom pillanataiért élni“.

Az üvegcse megőrizte elődjei formáját, azonban színben mégis más. Felső részének éjféli kékje az alján tisztán átlátszóvá válik. A sötét színárnyalat a színfalak mögötti sötétséget, míg a világos a reflektorfényt szimbolizálja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kakaó, tonkabab
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Y Live