Yves Saint Laurent Y Le Parfum Eau de Parfum uraknak

4×
Yves Saint Laurent Y Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Yves Saint Laurent Y Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
44 230Ft

44 230,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: YSL10411 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 50 ml-es Y férfi tusfürdő ingyen, ha Yves Saint Laurent parfümöt vásárol az Y kollekcióból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Yves Saint Laurent Y Le Parfum
Összetétel

Felejtse el a környezete előítéleteit. Az Yves Saint Laurent Y Le Parfum férfi Eau de Parfum a kísérletek, a váratlan döntések és a változások szimbólumává válik, amelyeket véghez akar vinni. Talán megkérdezik Öntől: „Miért?“ De Ön tudni fogja, hogy a helyes kérdés inkább ez: „Miért ne?“

  • fougère illat keleties-fás tónusokkal
  • mély, intenzívebb változata az eredeti Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette-nek
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az elején a zöld alma az aldehidek tiszta illatával és az illaton végigvonuló tömjén érzékies kontrasztjának kombinációja frissíti fel az érzékeit. A friss indítás levonulása után megjelennek a nagyon tiszta hangú geránium és a levendula tónusai. Ennek a cédrusfa és a már említett tömjén festik meg a kontrasztos sötét oldalát. Együttesen az egész kompozíciónak jellegzetes mélységet és érzékiséget kölcsönöznek.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Y Le Parfum az Yves Saint Laurent Y parfümsorozatot egészítette ki, és ez az eddigi legmélyebb és legintenzívebb az összes közül. Dominique Ropion parfümőr alkotta az illatot, amely azt a fajta szabadságot, függetlenséget és merészséget tükrözi, amikor mások véleményétől függetlenül képesek vagyunk dönteni.

Az illat ereje a tipikus ipszilonnal díszített sötét üvegcsén is látszódik. Az egész dizájn és forma nagyon férfias, egyúttal elegáns – csakúgy mint maga az illat is. Lenny Kravitz tökéletesen megtestesítette karakterét, akiben művészi módon visszacseng a kérdés: „Miért ne? – Y not?“

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
cédrusfa, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tömjén, gólyaorr
Az illat fajtája
orientális, fás, fougere

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Y Le Parfum4