Yves Saint Laurent Yeau de toilette uraknak

3×
Yves Saint Laurent Y eau de toilette uraknak
Yves Saint Laurent Y eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
24 600Ft

Spóroljon 32%
60 ml
16 820Ft

Kód: YSL4606 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 08. 05.

Yves Saint Laurent Y parfüm leírása
Összetétel

Az Yves Saint Laurent Y férfi Eau de Toilette minden nap megadja önnek a kellő erőt, hogy végül elérje vágyott céljait. Ezt a fougère illatot azoknak a férfiaknak alkották, akik nem rettennek meg a kihívásoktól és minden lehetséges módon követik álmaikat, hogy végül célba érhessenek.

  • egy illat minden férfinak, aki ragaszkodik a szenvedélyhez
  • mindennapos viseletre, munkába és sporthoz is alkalmas
  • az illatot Dominique Ropion parfümőr alkotta

Az illat összetétele
A geránium, a levendula és a fehér aldehidek olyan bódító hármast alkotnak, amely ragyogó frissességével elvarázsolja az érzékeket. A gyanta és a valódi ámbra sötétebb jegyei a fejillattal ellentétet alkotva teremtik meg a kompozíció egyensúlyát.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Y az Y-generáció, azaz az 1981 és 1996 között születettek számára készült. Ezért az illat arcai is az Y-generáció tagjai lettek: Loyle Carner, a kreatív rapper és színész, David Alexander Flin modern szobrász és a mesterséges intelligenciát kutató Alexandre Robicquet.

Már az Yves Saint Laurent Y üvegcséje is a modern időkre utal minimalista alakjával és éles körvonalaival. A hangsúlyos Y betű kreativitást sugároz, és lehetővé teszi, hogy az illat viselője kifejezze valódi énjét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
aldehidek, bergamott, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya levelek, gólyaorr, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fenyő, pézsma, tömjén, ámbra
Az illat fajtája
fás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Y