Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balmszínező hidratáló ajakbalzsam

1×
Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm színező hidratáló ajakbalzsam
Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm színező hidratáló ajakbalzsam

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm termékleírás
Tulajdonságok

Az Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm színező ajakbalzsam nem csupán intenzív fényt ad az ajkaknak, de ápol is.

Tulajdonságok:

  • divatos színárnyalattal színezi az ajkakat
  • magas fényt biztosít
  • hidratálttá és lággyá teszi az ajkakat
  • speciális applikátora megkönnyíti a felvitelét

Összetétele:

  • shea vaj – táplálja az ajkakat
  • jojobaolaj – megőrzi a bőr természetes nedvességét

Alkalmazása:
Vigye fel az ajkaira a balzsamot először középről kiindulva a sarkak felé haladva. Ezután a maximális fedés elérése érdekében vigye fel a második réteget ellenkező irányba haladva.

Tulajdonságok

Ingredienti attivi
shea vaj
Hatás
hidratáló

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm