Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

krémes élénkítő készítmény ceruzában

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick krémes élénkítő készítmény ceruzában
Újdonság
árnyalat 1 Light Gold 9 g
11 930Ft

Kód: YSL07052 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 05. 22.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 05. 22.
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick
árnyalat 1 Light Gold 9 g | 11 930Ft

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick kozmetika leírása

Az Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick krémes highlighter stift gyengéden kiemeli az arc kiválasztott részeit, és különleges, csillogó ragyogást ad a bőrének.

Tulajdonságai:

  • néhány pillanat alatt tökéletes ragyogást ad az arcnak
  • egységes és természetes megjelenést biztosítva azonnal egybeolvad a bőrrel
  • hangsúlyozza az arc kiválasztott részeit
  • kellemes, krémes textúrája könnyen szétkenhető

Alkalmazása:
Vigye fel a highlightert az arccsont felső részére, a szemöldök alá, a felsőajak feletti mélyedésbe vagy a dekoltázs területére. Gyengéd mozdulatokkal dolgozza el.

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.